Η Ασπασία Πρόβου μιλά στο ΚoolΝews.gr

Η  Ασπασία Πρόβου μιλά στο ΚoolΝews.gr

Όταν ηΑσπασία Πρόβου έκανε το πρώτο της παιδί πριν από 10 χρόνια δεν ήξερε να μαγειρεύει και δούλευε περισσότερες από 10 ώρες την ημέρα στον τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Θηλάζοντας το μωρό της και βλέποντας πόσο επηρεάζεται από την δική της διατροφή άρχισε να βλέπει με μεγαλύτερη προσοχή και ενδιαφέρον το θέμα της διατροφής. Ρώτησε, διάβασε, έμαθε, ασχολήθηκε και λάτρεψε την μαγειρική και την υγιεινή διατροφή.

 Όταν έκανε το δεύτερο παιδί της άρχισε να κάνει μαθήματα μαγειρικής από χόμπι στον παιδικό σταθμό. Τα παιδιά ενθουσιαζόταν και της ζητούσαν να επαναλάβει το μάθημα ξανά και ξανά. Κάπως έτσι γεννήθηκε στο μυαλό της η ιδέα για τα «παιδιά στην κουζίνα».

Με μεγάλο μεράκι συνδύασε την  αγάπη για τα παιδιά με τις σπουδές της στην διοίκηση επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ και το θέατρο και ξεκίνησε να κάνει  εργαστήρια μαγειρικής και καλής διατροφής για παιδιά, σχεδιασμένα από μια ομάδα παιδαγωγών και επιστημόνων.

Τα σεμινάρια αυτά είναι διαθεματικά και γίνονται συνήθως τακτικά σε σχολεία, αλλά και με τη μορφή σεμιναρίων, καθοδηγούμενα από την Ασπασία. Χρησιμοποιώντας ως όχημα τη διασκέδαση της μαγειρικής, τα παιδιά μαθαίνουν τις αρχές της καλής διατροφής.

Η Ασπασία Πρόβου μιλά στο ΚoolΝews.gr και την Ελένη Λαζάρου.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας,
ενημερωθείτε για τα εργαστήρια και τις δράσεις μας!