Σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου

Υλικά
3 κ. σούπας σπιτική κέτσαπ 1 κ. σούπας ξύδι βαλσάμικο ¼ κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
προαιρετικά
Μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα μπαχαρικά της επιλογής μας, αλλά η καπνιστή πάπρικα είναι αυτή που θα χαρίσει τη χαρακτηριστική νότα στη σάλτσα μας
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε την σάλτσα με το ξύδι και την πάπρικα και απολαμβάνουμε!
Διατηρείται σε καλά κλεισμένο βαζάκι στο ψυγείο για περίπου 1 εβδομάδα.