Σοκολατένιο κέικ ρυζιού

Υλικά
1 ½ κούπα ρύζι, βρασμένο ¼ κούπας ζάχαρη 1 κ.σ μέλι 4 αβγά ½ κ.γ εκχύλισμα βανίλιας 1 ½ κούπα αλεύρι ολικής άλεσης, κοσκινισμένο 3 κ.σ κακάο 1 κ.γ baking powder ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση
Χρησιμοποιούμε το μπλέντερ ή το multi για να πολτοποιήσουμε το ρύζι με τη ζάχαρη και έπειτα προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια, το αλεύρι, το κακάο και το baking powder και ομογενοποιούμε. Προσθέτουμε στο τέλος το ξύσμα πορτοκαλιού και μοιράζουμε σε μικρά φορμάκια ή σε μία φόρμα για κέικ που έχουμε λαδώσει καλά.
Ψήνουμε στους 180 °C σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά για τα μικρά κεκάκια ή 45 λεπτά για ένα μεγάλο κέικ.