Σάλτσα γιαουρτιού
Υλικά
1 κεσεδάκι (250γρ.) γιαούρτι πρόβειο 1 κ.γ. μέλι 1 κ.γ. μουστάρδα απαλή 1/2 κ.γ. κύμινο
[κ.γ. = κουταλάκι του γλυκού]
προαιρετικά
Αντί για το κύμινο μπορούμε να του τονώσουμε τη “δροσερότητα” με φρέσκο ή και ξερό δυόσμο.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και σερβίρουμε. Συνοδεύει υπέροχα το μπέργκερ γαλοπούλας και δροσίζει τα βραστά παντζάρια ή πράσινες σαλάτες ως dressing.