Σάλτσα γιαουρτιού

0Ω 05Λ
ΒΑΘΜΟΣ ∆ΥΣΚΟΛΙΑΣ
6
ΜΕΡΙ∆ΕΣ
V

Σάλτσα γιαουρτιού

Υλικά

1 κεσεδάκι (250γρ.) γιαούρτι πρόβειο 1 κ.γ. μέλι 1 κ.γ. μουστάρδα απαλή 1/2 κ.γ. κύμινο

[κ.γ. = κουταλάκι του γλυκού]

προαιρετικά

Αντί για το κύμινο μπορούμε να του τονώσουμε τη “δροσερότητα” με φρέσκο ή και ξερό δυόσμο.


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και σερβίρουμε. Συνοδεύει υπέροχα το μπέργκερ γαλοπούλας και δροσίζει τα βραστά παντζάρια ή πράσινες σαλάτες ως dressing.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας,
ενημερωθείτε για τα εργαστήρια και τις δράσεις μας!