Ποπ-κορν γκουρμέ

Υλικά
2 κ.σ. καλαμπόκι για ποπ-κορν 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα λίγο τριμμένο δυόσμο ξύσμα από μισό λεμόνι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ποπ-κορν στην κατσαρόλα με μία κουταλιά της σούπας λάδι ή σε μηχανή για ποπ-κορν, αν έχουμε. Ζεσταίνουμε το έτοιμο ποπ-κορν σε μία κατσαρόλα ή τηγάνι, και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα, το δυόσμο και το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά, ωστε να μην κολλήσει το τυρί στο σκεύος. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε αμέσως!