Ποπ-κορν γκουρμέ

0Ω 20Λ
ΒΑΘΜΟΣ ∆ΥΣΚΟΛΙΑΣ
4
ΜΕΡΙ∆ΕΣ
V

Ποπ-κορν γκουρμέ

Υλικά

2 κ.σ. καλαμπόκι για ποπ-κορν 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα λίγο τριμμένο δυόσμο ξύσμα από μισό λεμόνι


Εκτέλεση

Φτιάχνουμε το ποπ-κορν στην κατσαρόλα με μία κουταλιά της σούπας λάδι ή σε μηχανή για ποπ-κορν, αν έχουμε. Ζεσταίνουμε το έτοιμο ποπ-κορν σε μία κατσαρόλα ή τηγάνι, και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα, το δυόσμο και το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά, ωστε να μην κολλήσει το τυρί στο σκεύος. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε αμέσως!


Εγγραφείτε στο Newsletter μας,
ενημερωθείτε για τα εργαστήρια και τις δράσεις μας!