Κινέζικο ποπ-κορν
Υλικά
2 κ.σ. καλαμπόκι για ποπ-κορν 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.γ. σάλτσα σόγιας 2 κ.γ. γλυκιά σάλτσα τσίλι 2 κ.γ. φυστικοβούτυρο
προαιρετικά
1 πρέζα σκόνη τζίντζερ
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ποπ-κορν στην κατσαρόλα με μία κουταλιά της σούπας λάδι ή σε μηχανή για ποπ-κορν, αν έχουμε. Ζεσταίνουμε το έτοιμο ποπ-κορν σε μία κατσαρόλα ή τηγάνι, και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, τη γλυκιά σάλτσα τσίλι, τη σκόνη τζίντζερ και το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε αμέσως!