Κράκερς
Υλικά
30γρ. νιφάδες βρόμης 30γρ. ηλιόσπορους 30γρ. σουσάμι 10γρ. μαυροσούσαμο 50γρ. κολοκυθόσπορους 130γρ. αλεύρι ρεβυθιού 135γρ. νερό 50γρ. ελαιόλαδο
προαιρετικά
Αλάτι, πιπέρι, καπνιστή πάπρικα, κουρκούμα.
Επίσης, αντί για το αλεύρι ρεβυθιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ό,τι άλλο αλεύρι θέλετε.
Εκτέλεση
Ζυγίζοντας προσεκτικά, προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε ώστε να γίνει ένας πολτός. Τον απλώνουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 15 λεπτά. Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο, κόβουμε τη ζύμη σε τετραγωνάκια και το επιστρέφουμε στο φούρνο, μέχρι αφυδατωθούν τελείως, για περίπου ακόμα 15-20 λεπτά.