Κλασικό κακάο

0Ω 10Λ
ΒΑΘΜΟΣ ∆ΥΣΚΟΛΙΑΣ
2
ΜΕΡΙ∆ΕΣ
V VG

Κλασικό κακάο

Υλικά

2 ½ φλιτζάνια νερό 4 κουτ. σούπας κακάο μέλι*

προαιρετικά

*Αντί για νερό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γάλα ή φυτικό ρόφημα (γάλα αμυγδάλου, ρυζιού, βρόμης…) **Το μέλι είναι προαιρετικό, ανάλογα με το γούστο μας.


Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το νερό σε μέτρια φωτιά μαζί με το κακάο μέχρι να έρθει σε βρασμό και ανακατεύουμε. Στο τέλος, αφού το αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε, αν θέλουμε, το μέλι.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας,
ενημερωθείτε για τα εργαστήρια και τις δράσεις μας!